Aveti intrebari?

+40 722 456 090

Manuli Stretch in Romania

Manuli Stretch Romania asigură servicii de tehnică de ambalare complexă acelor întreprinderi mici și mari, care ar dori să-și reducă costurile de ambalare, care ar dori să optimizeze procesul de ambalare.

Cei trei piloni de bază ai prestației noastre sunt: reducerea consumului materialului de ambalare, creșterea capacității, iar prin aceasta reducerea costurilor legate de întreaga ambalare.

Construcția totală de dezvoltare și de utilizarea a materialelor de ambalare cea mai propice partenerilor noștri estet elaborată pe baza ideilor, cerințelor acestora, și care este compusă din unitățile optime de materiale de ambalare, mașini de ambalat și reglarea mașinilor.

Orientarea către rezultate a tehnologilor noștri de ambalare, respectiv produsele Manuli Stretch de o înaltă fiabilitate, siguranță ne asigură ca partenerii noștri să fie întotdeauna mulțumiți de rezultat.

Domeniile principale le serviciilor noastre

 • infoliere stretch
 • infoliere termocontractibila
 • legare, incidiere, format cutii de carton, lipire
 • capitonare
 • umplere spatii

Despre grupul Manuli

Firma noastra este membra a grupului Manuli Stretch, care din 1970 se ocupa cu prelucrarea industriala a polietilenei reciclabile de densitate mica (LLDPE). In 1976 Manuli Stretch a fost prima firma in Europa, care a inceput fabricarea foliei stretch, iar in zilele noastre apartine producătorilor lideri pe plan mondial atat cu privire la productivitate cat si pe plan comercial.

Despre produsele Manuli Stretch

In zilele noastre, pe plan mondial, Manuli Stretch este cel mai mare producător de folie stretch. Capacitatea noastra anuala este de 230.000 tone, care este valorificata in toata lumea. In Schkopau, Germania este amplasata baza de productie, care de altfel este cea mai moderna fabrica de folie stretch; aceasta deserveste si partenerii nostrii din Romania. Detinem unitati de productie in Italia, Anglia si Argentina.

Produsele si masinile noastre in continuu sunt sub proces de dezvoltare, datorita acestui fapt putem produce calitate stabila si buna. Pe parcursul dezvoltarii de produse ne concentram nu numai la marirea eficientei utilajelor de fabricatie, ci si la aceea, ca partenerii nostri - utilizatorii foliilor - sa poata utiliza cat mai eficient produsele noastre pentru ambalare atat din punct de vedere al costului, cat si privind latura folosirii acestora. Fabricile detin atat sistemul de asigurarea calitatii ISO 9002 cat si ISO 14001, aceasta conferind clientilor nostri garantii in continuare.

Stiri si Noutati

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Mai multe hold SHIFT key to load all load all
 • manuli logo ro web

    +40 745 667 125

 • Contact - footer
  1. *
   Invalid
  2. *
   Invalid
  3. Mesaj
   Invalid Input
  4. *
   Trebuie să o accepți Conditiile de utilizare!
  5. Invalid Input