Aveti intrebari?

+40 722 456 090

manuli es a kornyezet

Angajament

La dezvoltare și la producție întotdeauna ținem cont de criteriile de mediu, iar prin soluțiile noastre de ambalare ne angajăm să reducem deșeurile

conservation jobs

Materiale de ambalare

Totdeauna ținem cont la dezvoltare și la producție de criteriile de mediu, iar prin soluțiile noastre privind ambalarea ne angajăm să reducem deșeurile.

Freedonia2

Parteneri

La dezvoltare și la producție ținem întotdeauna cont de criteriile de mediu, iar prin soluțiile noastre de ambalare ne angajăm să reducem deșeurile.

green at work

SOLUȚII MANULI CARE ȚIN CONT DE MEDIU

kornyezet terhenek csokkentese

Reducerea incarcarii mediului

Pe parcursul activității noastre de Cercetare-Dezvoltare ne străduim ca partenerii noștri să satisfacă la maxim funcțiile primare ale ambalării: protecția produsului ambalat și creșterea valorii acestuia, dar să ambaleze utilizând cât mai puțin material de ambalare, și prin aceasta diminuând încărcarea mediului nostru.

biologiai uton lebomlo csomagoloanyagok

Materiale de ambalare biodegradabile

În scopul protejării mediului considerăm deosebit de importantă popularizarea materialelor de ambalare biodegradabile. Materialele noastre de ambalare fabricate din aceste materii prime se descompun în 6 luni sub efectul soarelui, astfel nu încarcă, nu poluează mediul.

csomagolasi koltsegek csokkentese

Reducerea costurilor de ambalare

Datorită materiilor prime de înaltă calitate și a procedurilor de fabricație caracteristicile mecanice și capacitatea de întindere a foliilor noastre stretch sunt unice. Din această cauză cu foliile Manuli Stretch Dumneavoastră puteți să economisiți importante sume din costurile de ambalare pe unitatea de produs. În toate domeniile de utilizare s-a certificat deja că obținem o stabilitate mai bună și cheltuială de ambalare specifică mai redusă cu ajutorul foliilor Manuli stretch decât cu alte folii stretch, chiar și cu un consum mai redus de folie utilizată.

Cu Foliile Manuli Stretch puteți reduce și cu 30% costurile Dumneavoastră de ambalare!

CUM?

Materialele noastre de baza sunt proeminente pe baza de pret-valoare,

pe parcursul deceniilor trecute am avut timp să perfecționăm procedurile de fabricație,

iar energiile noastre investite în domeniile K+F aduc succesul.

SOLUȚII PENTRU AMBALARE

Lucrăm în tot spectrul tehnologiei de ambalare, oferim soluții complexe.

Totdeauna ținem cont de cerințele individuale. punctele de vedere cerute de produs, și îndeplinim cu orice preț pretențiile fundamentale puse față de ambalare.

La ambalarea produselor Dumneavoastră, atunci când vă alegem ambalajele și mașinile necesare prelucrării acestora, ținem cont de protejarea produsului, de creșterea valorii acestuia, protejarea mediului și diminuarea costurilor.

Cu drag efectuăm în fabrica Dumneavoastră măsurători practice, ca să putem să alegem din nenumăratele noastre soluții de ambalare care la Dumneavoastră poate fi folosit cel mai economic, și protejează corespunzător produsele împotriva lovirii. Vă rugăm să ne contactați consultanții, care vă stau la dispoziție cu plăcere.

Stiri si Noutati

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Mai multe hold SHIFT key to load all load all
 • manuli logo ro web

    +40 745 667 125

 • Contact - footer
  1. *
   Invalid
  2. *
   Invalid
  3. Mesaj
   Invalid Input
  4. *
   Trebuie să o accepți Conditiile de utilizare!
  5. Invalid Input