Aveti intrebari?

+40 722 456 090

Ambalati in cantitati mari? 

Când să folosim folia de stretch?

 • Produsele ambalate pe palet trebuie protejate de murdărie, deteriorare (praf, ploaie, noroi, stropire)
 • Atât de manipulare internă, cât și de cea externă, produsele ambalate pe paleti trebuie asigurate
 • În cazul în care există reglementări legale (de ex. alimente)
 • Dacă doriți să protejați marfa împotriva furtului

LIPIRE

BANDĂ ADEZIVĂ

Oferim pentru ambalare benzi adezive pe suport de PP și PVC, având adezivul de tip solvent, hot-melt și acrilic. În caz de solicitare oferim și in varianta imprimată. Produsele noastre comercializate sub numele de marcă Manuli Tapes se găsesc într-o gamă variată de dimensiuni și de culori, cu lățimea între 9-150 mm și lungimea între 33-990 m.

PackTiger™ - Sistem care capitoneaza cu hartie

Sistemul cu utilizare rapidă, simplă și fiabilă al Sealed Air

A Manuli Stretch Magyarország Kft. a Sealed Air termékek viszonteladója. Ismerkedjen meg az egyedülálló NewAir I.B.® technológiával bemutatótermünkben. Szeretettel várjuk, térjen be hozzánk!

Plasa de balotat Agrinet - o solutie extrem de usoara si flexibila

Plasa pentru baloți Agrinet face mult nai eficientă recoltarea furajelor păioase. Prin folosirea plasei pentru baloți se poate economisi chiar și 50 % de timp, deoarece față de balotarea tradițională în suluri, sunt necesare sa înfoliați numai de 2-2,5 ori. Plasa pentru baloți Agrinet se produce la o lățime de 123 cm, asigură o acoperire impecabilă de la margine la margine, și se comercializează în sul de 3.000 de metri.

Folie de ambalat deseuri Ecoflex

ecoflex hulladek csomagolo folia 2

Folia de ambalat deșeuri Ecoflex este un produs ecologic veritabil.
Prin funcția și compoziția sa sprijină foarte eficient procesul de reciclare a deșeurilor.

BANDA PeNTRU MASCARE

festes-fenyezes-maszkolo-szalag

Este o bandă folosită pe parcursul zugrăvirii, vopsirii, lustruirii auto pentru dezvelire.

Produsul nostru comercializat sub numele de marcă Manuli este pe bună dreptate popular în toată Europa. Între lățimea de 25-50 mm, până la 120 grade C rezistență la temperatură.

Cush'n'Air®

Produs nou: Cush'n'Air® - plic postal 100% reciclabil de la Manuli

Plicul botezat cu numele de marcă Cush`n`Air® este compusă dintr-o folie cu bule de aer și un strat de folie specială plană. Folia specială superioară conferă plicului o extra protecție, pe când folia interioară cu bule de aer protejează produsul din plic. Suprafața plicului este adecvată ca să trecem pe el înscrisurile, observațiile dorite, ori cu pixul, ori prin lipirea matriței. Plicul, care este confecționat exclusiv din polietilenă, se poate recicla 100%, față de plicurile realizate din combinația de hârtie și folie de plastic.

BENZI PENTRU MARCAREA PARDOSELEI

În zilele noastre benzile pentru marcarea pardoselilor sunt accesorii indispensabile ale unei fabrici, hale, depozit. Marcarea căilor de circulație, a liniilor de utilaje, a dispozitivelor de stingere a incendiilor este o condiție și o cerință la oricare unitate care funcționează conform standardelor de calitate ISO. Aceste benzi sunt fabricate dintr-un PVC rezistent la solicitare, sunt puternic adezive. Sunt rezistente la substanțe chimice și la umiditate, rezistă la presiunea stivuitoarelor, dar totodată, contrar vopselei de perete pot fi luate jos, astfel liniile de utilaje, procesele de fabricație, depozitele pot fi reamplasate conform necesităților fabricii. Benzile mai sunt adecvate și marcării terenurilor de sport, în cazul în care se poate asigura pentru lipire o suprafață lipsită de praf.

Stiri si Noutati

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Mai multe hold SHIFT key to load all load all
 • manuli logo ro web

    +40 745 667 125

 • Contact - footer
  1. *
   Invalid
  2. *
   Invalid
  3. Mesaj
   Invalid Input
  4. *
   Trebuie să o accepți Conditiile de utilizare!
  5. Invalid Input