Aveti intrebari?

+40 722 456 090

Ambalati in cantitati mari? 

Când să folosim folia de stretch?

 • Produsele ambalate pe palet trebuie protejate de murdărie, deteriorare (praf, ploaie, noroi, stropire)
 • Atât de manipulare internă, cât și de cea externă, produsele ambalate pe paleti trebuie asigurate
 • În cazul în care există reglementări legale (de ex. alimente)
 • Dacă doriți să protejați marfa împotriva furtului

Dacă v-ați convins că aveți nevoie de folie stretch, atunci cu siguranță ați dori să procedați cât mai economic. Legat de acest aspect aven o veste bună și una rea: vestea proastă este că, din păcate, tehnicienii noștri nu au găsit încă formula, cu care să ambalați la costuri 0. Vestea bună este că lucrăm la acest aspect și până atunci încercăm să Vă oferim soluțiile cele mai rentabile! 

Ce tipuri de folie de stretch există?

 • Înfoliere manuală: este o soluție deosebit de mobilă, dar scumpă. Costul specific este foarte ridicat, pe lângă aceasta este o tehnologie relativ înceată
 • Folie stretch manuală preîntinsă: Este cu un grad mai ieftină decât înfolierea manuală tradițională, dar sunt mai slabe caracteristicile mecanice, astfel că vă recomandăm s-o folosiți numai în cazul în care nu trebuie să țină încărcătura, dacă este nevoie numai de protecție împotriva murdăririi.
 • Înfoliere mecanică: este soluția cea mai rentabilă. Deoarece 91% din greutatea foliilor pentru mașini este folie valoroasă și numai 9% din aceasta este rola+cutie de carton. În schimb la foliile manuale numai 63% este folie valoroasă și 37% din aceasta este bobina+cutie de carton. Deci pentru aceeași sumă primim cu 50% mai multă folie valoroasă!

Ați pus în funcțiune sistemul de înfoliere și cumpărați sistematic de la noi folie stretch de calitate? Încă tot putem să vă spunem două unități complementare, cu care scade cheltuiala specifică!

 • Unitate de tensionare: Întărește ținuta foliei și stabilitatea încărcăturii, prin aceasta este nevoie de mai puțină folie.
 • Unitate de preîntindere: cu aceasta cantitatea de folie folosită se poate reduce chiar până la o treime costurile de înfoliere. Este modul de ambalare cel mai rentabil.

Pentru alte detalii, informații căutați-l pe tehnologul nostru de ambalare!

Sfaturile tehnologilor noștri de ambalare

 • Pentru ambalare sistematică folosiți mașină semiautomată sau automată: la foliile manuale pe rolă se găsește o mult mai mare cantitate, decât în cazul înfolierii mecanice, prin aceasta costul specifică poate fi scăzut.
 • Folosiți dispozitiv local de preîntindere: puteți să scădeți la o treime cantitatea de folie utilizată.
 • În cazul în care produsul trebuie protejat de razele solare, folosiți folie albă de acoperire, prin care nu trec razele solare.
 • Dacă încărcătura este depozitată afară, este recomandat să se folosească folie prevăzută cu stabilizator UV, avem și folii stabile UV pe 24 de luni.
 • Dacă doriți să protejați marfa de furturile transportatorilor, folosiți folie neagră stretch, sau folie imprimată cu logo-ul Dumneavoastră.
 • Dacă pentru Dumneavoastră este important să distingeți produsul propriu, vă recomandăm folie unică, cu logo.
 • Tensionarea exagerată poate duce la deteriorarea produsului, din această cauză este important reglarea acesteia: pentru reglarea corectă a mașinii de înfoliat solicitați sfaturile tehnologilor noștri de ambalare!
 • Ruperea frecventă a foliei: Acesta este numai semnul folosirii necorespunzătoare a tehnologiei! Dacă folia se rupe, imediat semnalați-ne, nu acceptați compromisuri, orice problemă legată de ambalare are o soluție!
 • Și încărcăturile de peste 1 tonă pot fi prinse fără o folosire exagerată de folie. Toate acestea depinde de calitatea foliei și de reglajul optim al mașinii! Solicitați sfaturile tehnologilor noștri de ambalare! Noi asigurăm pentru oricare dintre clienții noștri o ofertă personalizată și reglaj al mașinii!

Folie stretch

Tip Domeniu de utilizare recomandat
LC2

Utilizare manuală, mașini semiautomate

Ambalare generală, logistică

LC3

Mașini cu pretensionare medie

Ciment, ceramică, cărămizi, țigle, hârtie

AT

Mașini cu pretensionare mare

Ciment, ceramică, cărămizi, țigle, hârtie

MELITE

Mașini cu pretensionare mare

Conserve, apă minerală, cărămizi, țigle

ATX

Mașini cu pretensionare foarte mare

Produse ușor deformabile, hârtie igienică, apă minerală

MANUSTIF®

Folie pretensionată

Produse ușor deformabile, hârtie igienică, apă minerală și utilizare generală

MANUFORCE®

Folie pretensionată

Utilizare generală, logistică

MANUNET Folie plasa

Legume, fructe, produse cu umiditate ridicată

 

MAȘINI DE ÎNFOLIAT STRETCH

DISPOZITIV PENTRU ÎNFOLIERE MANUAL DE FOLIE

Înfoliator simplu pentru folie manuală, cu frâna reglabilă putem asigura o tensionare uniformă.

ROBOTURI PENTRU ÎNFOLIERE STRETCH

Sunt soluții economice pentru fabrici având capacitate de producție medie, pentru centre logistice cu tranzit mare, pentru depozite. Conform cerințelor echipăm robotul și cu instalații de pretensionare.

MAȘINI SEMIAUTOMATE PENTRU ÎNFOLIERE STRETCH

Sunt soluții economice pentru fabrici având capacitate de producție medie. Conform cerințelor echipăm mașinile și cu instalații de pretensionare, cu platou rotativ sub formă de potcoavă, cu unitate de presare.

MAȘINI AUTOMATE PENTRU ÎNFOLIERE STRETCH

Pentru fabrici de mare capacitate. Conform cerințelor echipăm mașinile și cu cărucioare de pretensionare, cu unitate de presare, cu aplicator de folie de acoperire și șir de role.

automata-stretch-foliazas1  automata-stretch-foliazas2

Prin folosirea foliilor Manuli Stretch puteți să vă diminuați cheltuielile de înfoliere cu folie stretch chiar și cu 20%!

Datorită materiilor prime de o înaltă calitate și a tehnologiei de fabricație, proprietățile mecanice și capacitatea de întindere a produsele noastre de folii Stretch sunt unice. Din această cauză cu foliile Manuli Stretch Dumneavoastră puteți să economisiți sume semnificative din cheltuielile de ambalare care revin pe un produs!

Stretch-hood

Recomandăm husele noastre de stretch fabricate din materii prime selecționate la realizarea ambalajelor impermeabile, la fixarea stabilă a paleților. Le fabricăm la dimensiuni individualizate, adaptându-ne la cerințele speciale ale folosirii, le inscripționăm conform cerințelor.

Mașină de aplicat stretch-hood

Recomandăm mașinile noastre automate de aplicat huse pentru ambalare paletizată, fabricându-le conform cerințelor cumpărătorului.

Stiri si Noutati

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Mai multe hold SHIFT key to load all load all
 • manuli logo ro web

    +40 745 667 125

 • Contact - footer
  1. *
   Invalid
  2. *
   Invalid
  3. Mesaj
   Invalid Input
  4. *
   Trebuie să o accepți Conditiile de utilizare!
  5. Invalid Input