Aveti intrebari?

+40 722 456 090

Despre ambalarea Korrvu® in general

Ambalarea Korrvu® este produsul pentru ambalat dinamic al Sealed Air, care folosește un film puternic, sickness, cu elasticitate mare, antialunecare, în jurul produselor sale, prin aceasta protejându-le de lovituri și de scuturături. Propriu zis Korrvu reprezintă culmea umplerii de spațiu și al capitonării, în care prezentarea și aspectul sunt la fel de importante, realizându-se concomitent. Mai ales în cazul produselor premiu nu este necesar numai ca produsul să ajungă la cumpărător, dar este cel puțin la fel de important și faptul ca produsul să-și păstreze aspectul simplu, curat.

Korrvu-lead

Inovativ

Soluții iscusit proiectate pentru pretenții de ambalare deosebite, cu caracteristici individuale. Ambalarea Korrvu reprezintă culmea umplerii de spațiu și al capitonării, care asigură ca produsul să ajungă la cumpărător nu numai în siguranță, dar și cu aspect atrăgător.

Protectie de produs fara egal

Korrvu® este o soluție completă de ambalare , care menține produsul pe poziție în siguranță, ca să-l protejeze de loviturile, scuturăturile și acționări mecanice care pot sa-i dăuneze.

Versatil si flexibil

Pelicula elastică se aliniază la diferitele forme. Fiecare execuție poate fi folosit pentru diferite forme asemănătoare, și prin aceasta diminuând stocurile de ambalaje.

Este usor de depozitat

Ambalajul Korrvu® se poate depozita pliat, diminuând prin aceasta necesarul de loc de depozitare. Nu necesită echipare sau investiție specială.

Solutie ecologica perfecta

Conține cel puțin 30 % materiale refolosite, și operații (de hidropulperare) de făcut pastă din hârtia ondulată refolosibilă. Ambalajul Korrvu® poate fi folosit pe parcursul transportului de retur, și prin aceasta minimizând cantitatea de deșeu la ambele capete ale ciclului de valorificare. În Germania este aprobat de RESY pentru reciclare.

Ambalare Korrvu® suspendata

Korrvu-suspension-lead

Conferă a protecție fără asemănare pentru produsele valoroase sau casante nu numai pe tot parcursul ciclului de transport, ci și după scăparea multiplă pe jos a produsului.

Ambalarea Korrvu® suspendată fixează produsul între două pelicule antialunecare, cu elasticitate ridicată, care se află suspendate în spațiul liber (cu aer) al ambalajului transportor.

Datorită dezvoltării caracterului de suspendare, ambalajul ține departe de produs influențele externe, astfel oferind o protecție uniformă, unitară produselor casante, chiar și în cazul scăpării multiple pe jos.

Pelicula de suspendare puternică și flexibilă își păstrează eficiența și pe parcursul transportului de retur sau a utilizării multiple.

Prin îmbinarea protecției ridicate de capitonare și a prezentării atractive, Ambalarea Korrvu® suspendată prezintă în mod favorabil produsul Dumneavoastră.

Ambalare Korrvu® cu fixare

Korrvu-retention-lead

Conferă o protecție deosebită pentru produsele mediu robuste, care necesită o protecție redusă pe parcursul ciclurilor de transport, manipulare și livrare. Ambalarea Korrvu® cu păstrare ține produsul în siguranță în cadrul său de păstrare brevetat. Ambalarea Korrvu® cu păstrare ține în siguranță produsul cu ajutorul elastomerului, totodată asigurând o vizibilitate și o prezentare de produs deosebită.

Korrvu retention stepbystep

Prin îndoirea în sus a urechilor laterale folia se slăbește, astfel se formează un buzunar, în care se poate așeza cu ușurință produsul care se dorește a fi ambalat.

Prin îndoirea în jos a urechilor laterale folia de menținere se tensionează, păstrând produsul în siguranță pe poziție.

Coletul pregătit se poate așeza cu ușurință în cutia sași este gata pentru transport.

Ambalare Korrvu Hybrid®

Korrvu-hybrid-lead

Ambalarea Korrvu Hybrid® este o dezvoltare unică, care deschide noi orizonturi în domeniul ambalării.

Această nouă dezvoltare îmbină avantajele atât ale ambalării suspendat, cât și cele ale ambalării cu fixare. Ambalajul Korrvu Hybrid® suspendă produsul departe de eventualele zone de lovire, cum face ambalajul Korrvu® suspendat, iar pe de altă parte fixează stabil produsul de locul său, cum face ambalajul Korrvu® cu fixare. Se realizează perfect funcțiile de umplere de spațiu și de capitonare.

Avantajele ambalării Korrvu Hybrid® 

- Îmbină avantajele atât ale ambalării suspendat, cât și cele ale ambalării cu fixare - suspendă produsul departe de eventualele zone de lovire, iar pe de altă parte fixează stabil produsul de locul său

- Asigură posibilitatea diminuării resurselor, poate fi refolosit intern, și mai mult de 30 % din acesta conține hârtie reciclată

- Poate fi depozitat pliat, diminuând costurile de transport și de depozitare

- există în 20 de mărim standard, sau Sealed Air poate face dimensiuni individuale pentru aplicații definite

- Necesită asamblare mai puțină, și asigură economisire de costuri

 

Ambalare Korrvu® anticoroziva

Korrvu-anticorrosion-lead

 

Soluțiile de ambalare Korrvu® anticorozive, dotate cu tehnologia INTERCEPT technologyTM sunt ideale pentru acei producători și distribuitori, a căror produse sunt afectate de problema coroziunii. Korrvu®, anihilează cu tehnologia INTERCEPT technologyTM gazele corozive aflate în interiorul ambalajului.

Datorită soluțiilor anticorozive ale Korrvu®, care folosește tehnologia INTERCEPT technologyTM, producătorii nu trebuie să trateze cu ulei produsele, iar după transport să îndepărteze uleiul, astfel că pot să transfere către cumpărător economiile făcute cu ambalarea fără ulei. Datorită soluției, produsul poate fi refolosit 100 %, și poate fi aruncat împreună cu alte deșeuri de hârtie. Ambalarea Korrvu® anticorozivă oferă soluție perfectă în domeniu umplerii de spațiu, a capitonării, totodată puteți să fiți liniștiți cu privire la siguranța produsului Dumneavoastră pe parcursul transportului, a depozitării.

Avantajele ambalarii Korrvu® anticorozive

- Concept de ambalare realizat pe dimensiuni individuale

- Nu este nevoie de degazare datorită compușilor organici volatili (VOC)

- Refolosibil

- Necesita ambalare minima

- Este fara ulei

- Reciclabil

- Este un randament deosebit in domeniul umplerii de spatiu, a capitonarii si a manipularii

- Scade la minim cantitatea materialului ambalajului

- Necesita spatiu mai mic de depozitare

- Nu este nevoie de investitie pentru cumpararea masinilor

- Poate fi folosit multilateral si este flexibil

 

Teme conexe

Umplere de spatiu cu hartie

Umplere de spatiu cu folie - solutii de reinnoire

Stiri si Noutati

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Mai multe hold SHIFT key to load all load all
 • manuli logo ro web

    +40 745 667 125

 • Contact - footer
  1. *
   Invalid
  2. *
   Invalid
  3. Mesaj
   Invalid Input
  4. *
   Trebuie să o accepți Conditiile de utilizare!
  5. Invalid Input