Aveti intrebari?

+40 722 456 090

Avantajele SealedAir

Dacă utilizaţi soluţiile de ambalare Sealed Air, puteţi să vă bazaţi pe cele mai bune resurse existente în branşă. Centrele noastre de proiectare şi dezvoltare în domeniul ambalării din întreaga lume, echipa noastră de servicii şi de suport câştigătoare a mai multor premii şi Principiile noastre de producţie inovative de Nivel mondial, toate servesc un singur scop, ca să creştem rentabilitatea activităţii Dumneavoastră, şi ca să devenim parteneri în domeniul ambalării.

Umplerea spaţiilor şi capitonarea cu hârtie - ambalare sustenabilă

Sistemele de capitonare cu hârtie sunt prietenoase cu mediul în oricare fază a procesului de producţie. Acest lucru începe cu utilizarea materialului de ambalare, care 100% este constituit din hârtie folosită de consumatori, reciclată. Prin construcţia sa brevetată cu un singur motor şi consumul de energie al sistemului este mai redus, ca şi la instalaţiile similare. Şi consumatorul final poate recicla cu uşurinţă ambalajul. Toate acestea reflectă angajamentul Sealed Air în vederea asigurării procedurilor de ambalare eficiente şi responsabile.

PackTiger™ - RS Sistem care capitonează cu hârtie

PackTiger line

Este cea mai bună alegere pentru un ambalaj de protecție cu hârtie

Viteză incomparabilă pe piaţă

Perne de hârtie cu dimensiuni individuale chiar până la 150 bucăţi pe minut

Este versatil

Tehnologii de capitonare, de închidere şi de păstrare

Este o solutie ecologica

- Hârtie reciclată 100%

- Construcţie brevetată cu un singur motor cu consum mai redus de energie 

- Realizează perne şifonate, rezistente şi durabile mai puţine, dar excelent, ca să poată conferi o cât mai mare protecţie produsului dumneavoastră

Este fiabil şi durabil

Necesitatea minimă de întreţinere înseamnă o durată mai mare de disponibilitate

Există mai multe accesorii disponibile

- Pedală de picior pentru funcționare manuală sau legată

- Cărucior uşor încărcabil

- Cărucior mic cu 5 roţi

- Banc de lucru pentru împachetare special concepută

- Senzor pentru bandă rulantă

 

Unde poate fi folosită?

Este ideală pentru posturi de lucru: Materialul poate fi luat direct din sistem, sau poate fi stocat în containere. 

- Este ideal pentru funcționare în linii de producţie: Are montată pedală de picior şi tastatură cu comandă de la distanţă.

- Are dimensiuni mai mici faţă de sistemele tradiţionale de împachetare cu hârtie, astfel sistemul PackTiger™ RS poate fi amplasat ușor oriunde.

Sistem FasFil™ de capitonare cu hârtie

FasFil-line

Sistemul FasFil™ de capitonare cu hârtie folosește diferite caracteristici de protecție, este intuitiv și eficient și necesită o formare și o întreținere minimală. Sistemul este capabil să elibereze cu trei viteze diferite hârtia noastră excluziv ondulată, ca să se alinieze cât mai bine la sistemul Dumneavoastră de ambalare.

Este ușor de folosit 

Brațul fără frecare face posibil ca sistemul să se rotească ușor deasupra benzii transportoare, astfel cel care exploatează mașina poate alimenta hârtia atât în partea frontală cât și în cea dorsală a sistemului. 

Ambalare responsabilă

Materialul TigerFill®este produs 100% din hârtie reciclată iar forma umplută, șifonată reduce la minim cantitatea de deșeu, prin reducerea cantității materialului de ambalaj de protecție -.

Este fiabil și durabil 

Necesitatea minimă se service, ceea ce înseamnă o disponibilitatea mai mare de funcționare și mai mult decât atât, o funcționare mai economică.  

Dimensiuni recomandate

Se poate folosi suluri de 540 mm lățime și diferite mărimi pentru lungime, respectiv diferite greutăți.

 

Sistem FasFil® EZ™ de umplere de spațiu cu hârtie

FasFil EZ

Sistemul inovativ, nou de umplere de spațiu cu hârtie al Sealed Air, FasFil® EZ™ dozează hârtie monostrat pentru umplere de spațiu, fapt pentru care este ideal pentru posturile de ambalare unde ambalarea se face bucată cu bucată. Cu ajutorului mecanismului unic de șifonare, materialele de ambalare pot fi folosite mai eficient, deoarece raportat la cantitatea în metrii pătrați la hârtie folosită asigură mai mulți metrii cubi de material care umple spațiul.

Poate fi ușor folosit

Hârtia poate fi dozată cu lungime în prealabil programată sau în mod continuu, iar cu mecanismul de tăiere încastrat, hârtia poate fi eliberat simplu.

Poate fi ușor instalat

Sistemul poate fi fixat pe stativ de pardoseală sau pe masă, poate fi reglat la înălțimea dorită. 

Răspundere în domeniul ambalării

Materialul FasFil® EZ™ este produs 100% din hârtie reciclată, și din cauza concepției de șifonate se produce mai puțin deșeu, deoarece astfel este nevoie de mai puțin material de ambalare.

 

Teme conexe

Umplere de spatiu cu folie - solutii gonflabile

Ambalare prin suspendare, ambalare de pastrare

Stiri si Noutati

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Mai multe hold SHIFT key to load all load all
 • manuli logo ro web

    +40 745 667 125

 • Contact - footer
  1. *
   Invalid
  2. *
   Invalid
  3. Mesaj
   Invalid Input
  4. *
   Trebuie să o accepți Conditiile de utilizare!
  5. Invalid Input