Aveti intrebari?

+40 722 456 090

PackTiger™ - Sistem care capitoneaza cu hartie

Sistemul cu utilizare rapidă, simplă și fiabilă al Sealed Air

Realizați ambalare în hârtie cu o viteză nemaivăzută până acum

sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer1 Sistemul Sealed Air PackTigerTM este momentan cea mai accesibilă instalație de capitonare cu hârtie rapidă. Datorită proiectării și profesionalității inginerești elvețiene PackTigerTM execută perne de hârtie cu dimensiuni individuale, care pot fi folosite și pe parcursul diferitelor proceduri de împachetare, cum ar fi înfășurarea, capitonarea, rigidizarea.

Încărcare ușoară, acționare prin apăsarea tastelor

sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer2 În memoria sistemului de comandă facil de folosit al sistemului PackTigerTM pot fi stocate 24 de dimensiuni predefinite și diferit setate ale pernelor. La acționarea manuală este suficient de a se acționa o singură tastă pentru executarea unei perne, tastă care se eliberează atunci când perna a ajuns la lungimea dorită. Datorită construcției mașinii, cu alimentare în partea inferioară și schimbarea de material se poate realiza rapid, activitatea putând să continue în câteva momente.

Ambalare sustenabilă la orice nivel


sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer3

Sistemul PackTigerTM de capitonare cu hârtie este ecologică în oricare fază a procesului de producție. Acest lucru începe cu utilizarea materialului Tiger PadTM , care în mare parte este constituită din hârtie folosită de consumatori, reciclată. Prin construcția sa brevetată cu un singur motor și consumul de energie al sistemului este mai redus, ca și la instalațiile similare. Până și consumatorul final poate refolosi materialul TigerPadTM. Toate acestea reflectă angajamentul Sealed Air în vederea asigurării procedurilor de ambalare eficiente și responsabile.

Puteți dezvolta cu ușurință sistemul actual

sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer4

Construcția inteligentă a sistemului PackTigerTM face posibilă integrarea ușoară și lipsită de probleme a acestuia în activitatea Dumneavoastră actuală de ambalare. Sistemul este ideal pentru utilizare ca și sistem de lucru, deoarece materialele pot fi imediat scoase din instalație sau pot fi golite în container. Soluțiile adoptabile ca și pedala sau tastatura cu comandă la distanță fac posibilă funcționarea on-line a sistemului PackTigerTM. Și deoarece greutatea sa și necesarul de spațiu este numai jumătate ca la sistemele tradiționale, sistemul Pack TigerTM este ușor de amplasat.

Avantajele Sealed Air

Dacă utilizați soluțiile de ambalare Sealed Air, puteți să vă bazați pe cele mai bune resurse existente în branșă. Centrele noastre de proiectare și dezvoltare în domeniul ambalării , echipa noastră de servicii și de suport câștigătoare a mai multor premii și principiile noastre de producție inovative de nivel mondial, toate servesc un singur scop, ca să creștem rentabilitatea activității Dumneavoastră, și ca să devenim parteneri în domeniul ambalării.

sealed-air-packtiger-papirral-parnazo-rendszer5

Date tehnice

 • Electricitate: racord de 220 - 240 V cu pământare
 • 13 A 50/60 Hz
 • Greutate (fără bobină): 110 kg
 • Dimensiuni de lucru (L x L x Î) 870 mm x 690 mm x 1500 mm

Teme conexe

Umplere de spatii goale cu hartie

Umplere de spatii - solutii prin umflare

Solutii de ambalare prin suspendarea produsului

Stiri si Noutati

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Mai multe hold SHIFT key to load all load all
 • manuli logo ro web

    +40 745 667 125

 • Contact - footer
  1. *
   Invalid
  2. *
   Invalid
  3. Mesaj
   Invalid Input
  4. *
   Trebuie să o accepți Conditiile de utilizare!
  5. Invalid Input