Aveti intrebari?

+40 745 667 125

 
 
 
 

Folia de balotat Agriflex® EVOLUTION 5+
Folia de balotat premiat

Putere extra, elasticitate maxima, rezistent la UV, impermeabil

Folia de balotat de ultima generatie produsa de Manuli Stretch, este o folie deosebit de rezistenta cu care pastrarea furajelor devine foarte simpla. Datorita cercetarii si dezvoltarii continue si folosirea materiilor prime de ultima generatie, a rezultat o folie deosebit de rezistenta dar elastica ce permite depozitarea balotilor direct pe sol. Folia se muleaza perfect de balot pastrand integral nivelul nutritiv a furajelor de animale.

Avantajele Agriflex® Evolution 5+

Calitate DLG

Calitatea uniforma a foliei de balotat Agriflex® Evolution 5+ este garantat si certificat de Societatea de Agricultura din Germania, DLG. Protocolul de testare a foliei noastre il puteti accesa aici .

Utilizare flexibila

Agriflex® Evolution 5+ se poate folosi pe orice tip de masina de balotat, atat pentru balotii cilindrici cat si pentru cei rectangulari.

Performanta pe milioane de baloti

Folia de balotat Agriflex® este prezent pe piata de 40 de ani, milioane de baloti au fost ambalate cu acest tip de folie cu succes.

12 luni de furaje de calitate garantat, efectiv de animale sanatoase

Agriflex® Evolution 5+ datorita barieriei de oxigen din structura foliei, mentine umiditatea optima din balot, si il protejeaza de radiatiile nocive de UV si de inghet. Astfel, intretinerea sanatoasa a animalelor cu furaje de calitate si nutritive devine mai usor la costuri mult mai mici.

Specificatie tehnica Agriflex® Evolution 5+

 • disponibil in mai multe culori: alb, negru si verde
 • latimi: 500mm, 750mm
 • grosime: 25my
 • material reciclabil 100%
 • folie impermeabila
 • rezistent la radiatiile UV
 • se poate preintinde
 
 
 
 

Folia de balotat Agrifilm® EVOLUTION 5+

Un rezultat mai bun cu acelasi efortFolia de balotat Agrifilm® Evolution 5+ este un produs de ultima generatie pentru inlocuirea plasei de balotat. Folosirea Agrifilm pe langa faptul ca inlocuieste plasa de balotat clasica, rezulta in furaj de calitate superioare datorita barierei de oxigen mai eficienta.

Avantajele Agrifilm®Calitate superioara de pastrare a furajelorUtilizarea concomitenta a Agrifilm® impreuna cu Agriflex® asigura o bariera dubla impotriva oxigenului. Comparativ cu plasele de balotat clasice, bariera de oxigen este mult mai eficienta, aparitia mucegaiului si pierderile datorate depozitarii sunt reduse la minim.

Consum redus de folie de balotat, manopera si timp redus

Balotii legati cu Agrifilm® se pot infolia direct cu folia Agriflex®, astfel balotarea se poate opera intr-un timp mult mai scurt. Cu Agrifilm® folosim doar 50% mai putin Agrfilex® decat in conditii normale. Utilizare flexibila


Se poate folosi pe orice tip de masina de balotat, indiferent ca este o masina noua sau reconditionata.

Efect repelent, protectie UVIn comparatie cu plasa de balotat, Agrifilm® este mult mai repelent si asigura o protectie UV excelenta, astfel incat balotii lasati in aer liber rezista foarte bine, pierderile datorate din conditiile acestea sunt mult mai mici.UtilizareSe recomanda pentru furaje umede sau uscate (fan, paie).

 
 
 
 

Plasa de balotat ManuAgri

Solutie de balotat deosebit de usoara si flexibila

Prin folosirea plasei de balotat durata ambalarii se poate reduce chiar cu 50%, deoarece comparativ cu balotarea clasica e de ajuns infasurarea de 2-2,5 ori a balotului. Plasa de balotat ManuAgri este produs cu latimea de 123 cm din material 100% reciclabil, asigurand o acoperire integrala pe toata latimea balotului.

Avantajele plasei ManuAgri

Repelent

Prin acoperirea pe toata latimea balotului si suprafata uniforma a plasei, umiditatea este condusa in afara balotului, astfel se reduc si costurile de depozitarea a furajelor.

Baloti stabili

Plasa de balotat prinde balotul pe toata latimea lui, astfel pierderile de furaje sunt reduse la zero. Balotii de forma uniforma se pot manipula si depozita mult mai usor.

Economie

Pentru o zi de lucru (cca. 240 baloti) o rola de 3000m de plasa de balotat ManuAgri este suficient. Astfel comparativ cu solutiile clasice de balotat costurile specifice sunt semnificativ mai mici.

Rezistenta deosebita

Plasa de alotat ManuAgri rezista la forta de rupere de 2800N.

Protectie UV

Plasa ManuAgri dispune de protectie UV, astfel rezistenta la rupere nu scade sub 2000N chiar dupa un an de depozitare.

Marcaj de atentionare

Plasa ManuAgri este marcat pe ultimele 70 de metri pentru terminarea plasei de pe rola si pentru necesitatea schimbarii rolei.

Stiri si Noutati

 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Mai multe hold SHIFT key to load all load all
 • manuli logo ro web

    +40 745 667 125

 • Contact - footer
  1. *
   Invalid
  2. *
   Invalid
  3. Mesaj
   Invalid Input
  4. *
   Trebuie să o accepți Conditiile de utilizare!
  5. Invalid Input